Välkommen till HSB BRF Omberg III

HSB Brf Omberg III är en förening i Bagaregården med hög trivselfaktor. Vår fastighet från 1927 har 86 lägenheter, 2 mindre lokaler, ett antal föreningslokaler samt övernattningslägenhet och barnvagnsrum.
Vår fina, grönskande innergård används flitigt under sommarhalvåret. Då samsas vi om trädgårdsmöbler, grillar och en lekplats för barnen.
Att ta en spontanfika och en pratstund med några grannar på gården är inget ovanligt här.
Föreningen består mest av mindre lägenheter och för de boendes gäster har vi därför både en övernattningslägenhet och ett gästrum att hyra. Bokningen sker med inloggning här på hemsidan.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
SCROLLA NEDÅT FÖR ATT LÄSA NYHETER FRÅN OMBERG 3
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Ombergsnytt

Protokoll från stämman 2021-06-18
Stämman var ju en ovanlig tillställning i år pga restriktioner. Inlämnade poströsterna räknades och protokollet finns anslaget på anslagstavlorna i portgångarna. Om någon har en fråga eller fundering så kontakta styrelsen på info@omberg3.se eller lägg en lapp i styrelsens brevlåda.
Poströsta till stämman senast 9 juni 2021-05-22
Alla har nu fått ett kuvert i brevlådan som innehåller:
- Årsredovisning 2020 för Brf Omberg 3
- Information om stämma som genomförs med enbart poströstning
- Formulär för poströstning

Vi ber alla medlemmar att ta del av informationen och notera att sista dagen att lämna poströster är den 9 juni. Röster som lämnats efter det räknas inte. Du lämnar det ifyllda formuläret för poströstning i Styrelsens brevlåda i entrén i uppgång M.
Vill du fixa våra balkonglådor? 2021-05-22
Vi efterlyser några personer som vill ordna med blommor till våra balkonglådor i år. Det behövs köpas in blommor och plantera dem. Vill du vara med? Maila snarast till info@omberg3.se
(bilden visar balkongblommor från sommaren 2020)
balkongblommor
Uppdaterade trivselregler 2021-05-22
Vi har nyligen sett över och uppdaterat våra trivselregler. De finns att läsa här på vår hemsida, du hittar dem under fliken FÖRENINGEN på startsidan. Ta gärna en titt, det kan till exempel vara bra att veta vad som gäller om man vill grilla på gården i sommar. Hemsidan är inte låst, du behöver bara logga in om du ska boka övernattning för dina gäster.
Stämman flyttad till 10 juni 2021-05-11
Leveransen av årsredovisning och kallelse som ska delas ut till alla medlemmar inför årsstämman har inte kommit till oss från HSB. Eftersom stämman ska genomföras genom enbart poströstning tycker styrelsen att det är viktigt att medlemmarna får ta del av årsredovisningen i god tid före stämman.
Därför flyttas årsstämman fram till torsdagen den 10 juni.